Tiistai-iltana saapui joukko kummajaisia joita myös turkulaisiksi kutsutaan. Toisaaltahan se on hirveän kiva, että on muitakin suomalaisia kuin vain meidan porukka. Toisaalta, kun sitä lähtee vieraaseen maahan, niin ei sitä sillon varmaan halua olla vain toisten suomalaisten kanssa vrt. joku rantalomakohde jossa satoja suomalaisia. Sikälihän suomalaisissa ei ole mitään vikaa, mutta kun nuo ei ole suomalaisia vaan turkulaisia.Yök.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jos nyt turkulaisille voi jostain olla kateellinen(ei se voi olla mahdollista), niin otetaan kaksi asiaa tai no niistä tulee kuitenkin se yksi ja sama asia mutta menköön.

1. Turusta tulee aina (no ainakin yleensä) kauniita naisia. Niin tälläkin kertaa. Mistä ihmeestä ne kummajaiset voivat olla saaneet niin hyvät geenit.

 

2. Kun meitä DIAKkilaisia oli minä + 10 tyttöä, niin niitä turun taukkeja oli yks jätkä + 13 tyttöä.

 

Ja taas on Juliuksella lupa olla katkera :D Kyllä se jätkä olikin tyytyväinen. Mutta kunhan ne on kaksi viikkoa olleet, niin kyllä sitäkin harmittaa. MUAH :P

 

Tämä tästä. Hei, äiti ja muut naispuoleiset. Älkää olko nin ryppyotsaisia tämänkin luettuanne. Ei se ole niin vakavaa. Se on vain Julius. U nou.