Loppuviikolla ei Swazimaan porukalla tapahtunut mitään mainittavampaa ihmeellisyyttä. Ehkä minun viihtyvyyttäni hieman söi se, että tv meni pimeäksi perjantaina. Ei tarvinnut sitten viikonloppuna katsella niitä hyviä elokuvia joita oli koko viikko mainostettu.

Koko viikon vaivanneella unettomuudella ja tv:n pimenemisellä saattoi olla yhteinen selittäjä. Matalapaine. Jo toinen sadeviikko putkeen. Lämmöllä meitä ei ole hemmoteltu sitten ensimmäisen viikon lauantain jälkeen. Tällä viikolla oli voimakkaat ukkoskuurot ravistelleet Mbabanea. Lehdissäkin otsikoitiin kuinka ukkosmyrsky oli riepotellut taloja ja kaatanut puita.

Lauantaina jokin kuitenkin muuttui. Unettomuus oli tiessään. Sunnuntaina heräsin pirteämpänä, kuin 6 päivään. Päivällä tytöt sitten ihmettelivät, että miten olin voinut nukkua kun yöllä oli todella raju ukonilma. En ollut huomannut mitään rajuilmaa. No sunnuntai antoi merkkejä myös edellisyöstä. Klo 17 jälkeen se alkoi ja klo 23 jälkeen loppui. Eka naureskeltiin vaan, että onpa hienon näköistä kun näkyy noin paljon salamoita. Sitten kun se tuli Fairyladyn ylle, niin ei enää naurattanut. Mielenkiintoista miten ne pilvet saattoivat pysyä siinä kohtaa niin monta tuntia. Ensin satoi rajusti, sitten sade loppui ja alkoi myrsky. Sitten kun salamointi alkoi, niin ei satanut eikä myrskynnyt. Laskettiin, että 20 sekunnin aikana taivaalla näkyi 10 salamaa. Melkoista meininkiä se oli.